بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
کلینیک پریما
۰۲۱۲۲۸۱۵۷۴۹
عمل پیوند ابرو با موی طبیعی از جمله عمل های زیبایی تخصصی است که طی یک جلسه ی یک ساعته با ظرافت و دقت بالا توسط متخصص با مشورت و طراحی شکل ابرو توسط جراح و با برداشتن موهایی هم قطر و هم ضخامت با موهای ابرو از پشت گوش فرد به صورت سرپائی و با بیحسی موضعی انجام می شود .
عمل پیوند ابرو
به دلیل وجود سه زاویه یا همان سه حالت خواب مو در ابرو ( خواب مو در تاج ، بدنه و دم ابرو ) ، زیبایی شکل و فرم ابرو با موی طبیعی به دقت و ظرافت بالای متخصص باتجربه بستگی دارد .
باید و نباید های عمل پیوند ابرو :
● اگر از یکنواختی حالت و رنگ تاتوی خود خسته شده اید ، باید به جای پاک کردن تاتو که کاری خطرناک نیز می باشد، به کاشت ابرو اقدام کنید .
● چون رشد موهای طبیعی کاشته شده در ابرو همانند رشد موهای سر می باشد و نیازمند به اصلاح و کوتاهی مرتب دارد ، اگر به خاطر مد یا نظر دیگران می خواهید اقدام به کاشت ابرو نمایید ، باید کمی با تامل بیشتر برای این عمل زیبایی تصمیم بگیرید .
● اگر موهای پشت گوش و سر شما همرنگ و هم قطر با موهای ابروی شما نیستند ، نباید به پیوند ابرو اقدام کنید .
● از انجام کاشت ابرو در مراکز غیرمعتبری چون آرایشگاه ها جدا باید خودداری کرد .
● باید پس از پیوند ابرو از برداشتن بیش از حد ابرو با موچین اجتناب نمود .
● نباید به خاطر هزینه ی کمتر فریب افراد سودجو را خورد و با مراجعه به مراکز غیرتخصصی سلامت و زیبایی خود را به خطر بیندازید .
● به هنگام کاشت مو در ابروی فرد ، باید محل قرارگیری موهای کاشته شده خیلی پرتراکم و نزدیک بهم باشد تا پوست زیر موها دیده نشود .
● با ایجاد منافذی با قطر کوچک جهت کاشت مو به هنگام خروج موها کاشته شده ، شاهد موهای ضخیم نخواهیم بود .
● پس از کاشت مو درتاج ابرو که به صورت عمود بر پوست قرار دادند ، موهای بدنه ی ابرو باید با زاویه ای صفر و مماس بر پوست کاشته شوند .
● اگر ابروی شما در اثر عوامل خارجی چون استرس ، مصرف داروها ، اختلالات هورمونی و …. ریخته باشد ، باید در ابتدا این عامل ایجاد کننده ی ریزش مو برطرف گردد و در نهایت اگر نیاز به کاشت ابرو وجود دارد به انجام آن اقدام نمود
اگر قصد کاشت و پیوند ابرو دارید بخوانید!
خیلی از خانم ها و حتی آقایان، بنا به دلایلی قصد انجام کاشت و پیوند ابرو دارند تا بتوانند شکل و فرم مناسبی به چهره و صورت خود دهند. ممکن است کاشت ابرو، یک اقدام زیبایی محض باشد تا زیبایی صورت را بیشتر کند و مدل ابروی دلخواه فرد را ایجاد نماید و یا جنبه درمانی داشته باشد، مثلا بعضی از افراد که به دلیل بیماری ابروی خود را از دست داده اند و کسانی که به طور طبیعی، ابروهای کم پشتی دارند و یا حتی کسانی که در طول سال ها، با برداشتن مداوم تارهای ابروی خود، آن را برای همیشه از دست داده اند.
دلیل شما برای انتخاب روش کاشت و پیوند ابرو، هر چه که باشد، باید اطلاعاتی درباره آن به دست آورید که برایتان خیلی کمک کننده خواهد بود.
پاسخ به ۱۰ سوال مهم درباره کاشت و پیوند ابرو
در اینجا سعی داریم تا اطلاعات مفید و کاملی را در قالب پاسخ به سوالات رایج در بین افرادی که تصمیم به کاشت ابرو دارند را در اختیارتان قرار دهیم:
۱٫ مهم ترین دلایل از دست دادن تارهای ابرو و یا نداشتن ابرو در بعضی از افراد چیست؟
۱٫ تصادفات
۲٫ بیماری
۳٫ درمان بعضی از بیماری ها مانند شیمی درمانی
۴٫ پیری
۵٫ نداشتن فولیکول های مو به صورت مادرزادی
۶٫ کندن ابروها و عدم بازگشت و رشد مجدد آنها
۲٫ چه کسانی می توانند متقاضی کاشت و پیوند ابرو باشند؟
تقریبا می توان گفت که هیچ منعی برای استفاده از این روش وجود ندارد و خیلی از افراد با وجود اینکه ابروهای مناسبی دارند هم تمایل دارند تا با کاشت ابرو، آن را پهن تر کنند. اما مهم است که افراد از سلامت عمومی برخوردار باشند و مشکلی از بابت لخته شدن خون (و موارد اینچنینی) نداشته باشند.
۳٫ آیا کاشت ابرو، یک روش دائمی است؟
بله، همانند کاشت مو، پیوند ابرو هم یک روش دائمی است و تارهای کاشته شده مانند تارهای طبیعی ابرو رشد خواهند کرد و حتی ریزش خواهند داشت، اما دوباره رشد می کنند و جایگزین می شوند.
۴٫ تارهای مو برای پیوند در ابرو، از کدام بخش ها انتخاب می شوند؟
گرافت هایی که قرار است به ابروها پیوند زده شوند، اگر برای جبران یک ریزش و طاسی کوچک باشد، از ابروی دیگر و یا بخش پرپشت همان ابرو انتخاب می شود. اما اگر کاشت ابرو وسیع باشد، با توجه به جنسیت فرد متقاضی متفاوت خواهد بود.
برای زنان، معمولا موهای پشت گوش و بخش بالایی ران پا، بهترین گزینه ها هستند زیرا شباهت زیادی به تارهای طبیعی ابرو دارند، اما برای مردان، با توجه به ضخامت تارهای ابرو، ممکن است بخش های مختلفی توسط پزشک کاندید و انتخاب شوند و اصل بر این است که تارها به هم شبیه باشند.
عمل کاشت و پیوند ابرو
۵٫ چند گرافت مو برای انجام پیوند ابرو لازم است؟
این تعداد می تواند با توجه به هر شخص، نیاز و درخواست او، کاملا متفاوت باشد اما به طور معمول، تعداد ۵۰ تا ۱۰۰ عدد گرافت مو کافی است.
۶٫ انجام کاشت ابرو، چگونه عملی است؟
باید گفت که برعکس بسیاری از عمل های زیبایی، پیوند ابرو یک عمل سرپایی است و نیازی به بستری شدن و بیهوشی ندارد، بلکه با یک بی حسی موضعی و در مطب و کلینیک مجهز، قابل انجام است.
۷٫ انجام کاشت و پیوند ابرو چه مدت طول می کشد؟
با توجه به مهارت متخصص و نیاز و درخواست بیمار برای تعداد گرافت های پیوندی، چیزی در حدود ۵ تا ۶ ساعت زمان لازم است.
۸٫ چه مدت بعد از کاشت ابرو می توان به زندگی عادی بازگشت؟
این یک عمل غیر تهاجمی است که نیاز به ریکاوری خاصی ندارد و می توانید تا ۴۸ بعد از کاشت ابرو، به فعالیت عادی بازگشت اما باید دقت کنید تا چند روز مجاز به انجام ورزش و فعالیت سنگین نیستید.
۹٫ آیا عوارض و مشکل خاصی هم ممکن است به وجود بیاید؟
باید بگوییم که در بیشتر موارد، بیماران هیچ مشکلی ندارند و خود عمل پیوند ابرو، دارای ریسک و عوارضی نیست مگر اینکه متخصص مهارت کافی نداشته باشد و نتیجه کاشت ابرو و عملی که روی بیمار انجام داده است، با مشکل روبرو شود.
۱۰٫ چه زمانی می توان نتایج نهایی را دید؟
به طور عمومی نتیجه کاشت و پیوند ابرو بعد از ۵ تا ۶ ماه قابل مشاهده است و می توان نتیجه آن را مشخص کرد اما معمولا ۳ تا ۵ هفته بعد از کاشتف ابرو ها دچار ریزش می شوند که جای نگرانی نیست و بعد از آن، سریع رشد می کنند. باز هم باید تا پایان ۱۰ ماه بعد از عمل، منتظر دریافت نتایج نهایی و رشد و پوشش دهی کامل بمانید.
پیوند ابرو
پیوند مو در میان مردم بسیار رایج است و عمومیت آن در طی سالهای گذشته بسیار افزایش یافته است. تفاوتی میان پیوند ابرو و پیوند مو وجود ندارد. با این وجود، پیوند ابرو می بایست با دقت بیشتری نسبت به پیوند مو انچام گیرد. چراکه به دلیل اینکه ریشه های مو در ابرو با
پراکندگی بیشتری وجود دارند تنها یک اشتباه باعث نابودی زیبایی چهره خواهد شد. پیوند مو پروسه ای است که طی ۱٫۵ تا ۲ ساعت انجام می شود. ریشه های مو معمولا” از سایر قسمتهای بدن گرفته شده و در محل مورد نظر جایگذاری می گردند. بنابراین ابروها بصورت کاملا”
طبیعی رشد خواهند نمود.
این عمل بطور معمول از طریق تکنیک FUE که در حال حاضر بسیار مورد توجه قرار گرفته است انجام می گیرد. پیوند ابرو به روش FUE یکی از موفقیت آمیز ترین روش های پیوند در حال حاضر می باشد. در این روش ریشه های مو از سایر نقاط بدن خود فرد گرفته می شود. معمولا”
بدلیل دردی که ممکن است در حین برداشتن ریشه های مو ایجاد شود، این پروسه تحت بی حسی موضعی انجام می گیرد. زمانی که اثر بی حسی شروع شد، اعضای مجرب تیم ما ریشه های مو را از نقاط پرموی بدن برداشته و در مناطقی که دچار کم مویی یا طاسی گشته ،
پیوند می زنند. کل زمان جراحی حدود ۳ تا ۴ ساعت بطول می انجامد. شما می توانید هر مدلی از ابرو را انتخاب نمائید و یا از راهنمایی مشاوران بهره بگیرید تا بهترین مدل ابرو مطابق چهره خود را پیدا نمائید. شما می توانید تنها ظرف مدت چند ساعت ابروهایی را که آرزو می کنید
بدست آورید و این تنها از طریق تیم مجرب ما که توانایی های خود را در ترکیه و اروپا اثبات نموده اند امکان پذیر می باشد.
بعد از عمل جراحی، ابروهای شما ظرف مدت ۳۰ تا ۶۰ روز شروع به رشد می نمایند. زندگی اجتماعی و معمول شما تحت تاثیر دوره ریکاوری بعد از عمل قرار نخواهد گرفت. در طی این دوران شما هیچگونه احساس دردی نخواهید داشت.
پیوند مو پروسه ایست که نیاز به تعداد کمتری ریشه مو دارد چراکه پراکندگی ریشه های موی طبیعی در ابروها کمتر است. بنابراین مدت عمل جراحی بسیار کوتاه است و شما نیازی به بستری در بیمارستان نخواهید داشت. بلافاصله بعد از عمل، شما می توانید از بیمارستان خارج
شده و در منزل استراحت نمائید.
مرکز پیوند موی روتا یک موسسه پزشکی شامل متخصصین مجرب در زمینه پیوند ابرو و مو می باشد . مرکز پیوند موی روتا یکی از برجسته ترین نام ها در این زمینه در ترکیه و سراسر اروپا می باشد و این نتیجه استفاده از پرسنل با تجربه ، استفاده از مدرنترین تکنولوژی ها و مواد و
وسایل با کیفیت میباشد. ما مشکلات هزاران نفر را در این زمینه حل کرده و باعث رضایتمندی آنها از زیبایی ظاهری شان شده ایم. بیماران ما از ترکیه و سایر کشورها می باشند. مرکز پیوند موی روتا مقدم شما را گرامی می دارد و در دو شعبه استانبول و ازمیر، برای شما ظاهری جدید
و زیبا به ارمغان می آورد.
کلینیک پریما
۰۲۱۲۲۸۱۵۷۴۹
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو
بایدها و نبایدهای عمل پیوند ابرو